Voor de  bewoners en medewerkers zoeken wij een Bestuurder (24 uur)

De organisatie

Woonzorgboerderij Moriahoeve is een groene en inspirerende woon- en zorgomgeving, die vertrouwd voelt voor mensen met dementie. Onze mensvisie: ‘Ieder mens is uniek, door God geschapen en  daarmee onze medemens’. Het uitgangspunt is dat het voor iedereen  financieel mogelijk moet zijn om in Moriahoeve te wonen.

Het profiel

Wij zoeken een bevlogen bestuurder die een groot hart heeft voor de ouderenzorg en die zich intrinsiek kan aansluiten bij de christelijke identiteit van Moriahoeve.

Onze nieuwe bestuurder voldoet minimaal aan de volgende kenmerken:

  • Je hebt academisch werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal enkele jaren integrale management verantwoordelijkheid gedragen in de (bij voorkeur intramurale) zorg.
  • Je hebt de ambitie, potentie en senioriteit  om deze unieke organisatie aan te sturen.
  • Je hebt een eigentijdse visie op de zorg en houdt van nieuwe ontwikkelingen.

Voor een uitgebreid profiel verwijzen wij u naar de profielschets én u kunt deze opvragen bij de Raad van Toezicht: via : jehulsbergen@gmail.com

Aanbod en procedure

Inschaling en salariëring vindt plaats conform de CAO VVT en rekening houdend met de Wet Normering Topinkomens. Je krijgt een jaarcontract aangeboden met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een vast contract.

 Je cv met motivatie zien we graag tegemoet via jehulsbergen@gmail.com.  Voor meer informatie over deze functie kan contact opgenomen worden met de voorzitter van de Raad van Toezicht mw. Drs. Anja Hulsbergen, tel: 06-30290304 of jehulsbergen@gmail.com

Reacties zijn welkom t/m 20 juli 2020 (reactieperiode gesloten)

De eerste kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden in de week van 10-14 augustus 2020.

In verband met de vakantieperiode verzoeken wij u tevens uw beschikbaarheid voor de gesprekken aan te geven in uw motivatiebrief.

We hebben de intentie de procedure eind augustus af te ronden en te komen tot een aanstelling per 1 november 2020

Vacature Bestuurder