Dagactiviteiten

Op het ontmoetingscentrum Rafidim worden dagactiviteiten aangeboden aan ouderen met geheugenproblemen, bijvoorbeeld dementie. Maar ook als er sprake is van psychosociale of lichamelijke beperkingen of psychische of psychiatrische klachten. De nadruk ligt op een zinvolle dagbesteding, dat begint met maatwerk. Tijdens de dagbesteding kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten. Sommigen activiteiten doen we met elkaar, andere doet u alleen.

Zo wil Moriahoeve zich openstellen voor iedereen, vanuit de christelijke bewogenheid. Aan u de vraag: waar voelt u zich thuis? Wie wilt u ontmoeten? Hier mag u zichzelf zijn.

Rondleiding?

Klik hier om de sfeer te proeven van het ontmoetingscentrum. Maak ook gerust een afspraak om op locatie kennis te maken: 033-3030440.

Individuele begeleiding thuis

Daarnaast biedt Moriahoeve specialistische, individuele begeleiding thuis aan mensen met beginnende geheugenproblemen, vergeetachtigheid en dementie.

Ze zijn allemaal zo lief voor me! Ik heb het hier zo naar mijn zin. Het is altijd gezellig en ik ga dankbaar weer naar huis. Dan kan ik er weer tegen!