Vanmorgen bij binnenkomst werd Verie, activiteitenbegeleider Moriahoeve, verrast door een heel grote doos vol met Dahliaknollen voor in onze toekomstige `Moriahoeve Pluktuin`. Verie; ‘Het waren niet een paar knollen, wel zeven verschillende soorten en ik denk wel zo`n twintig per stuk, we zijn echt heel erg verwend’ Dit alles hebben we gratis ontvangen door Fam Flower Farm uit Lisse. Wij bedanken Farm Flower voor dit prachtige pakket! We gaan er van genieten met elkaar!

Deze week hopen de tuinmannen de Dahliaknollen in de pluktuin te zetten, we hopen in augustus/september er van te kunnen plukken! Neem gerust een kijkje in de `Moriahoeve Pluktuin`, deze word in de moestuin gerealiseerd! Helemaal achterin de moestuin/pluktuin staat een bankje, waar het bezoek samen met de bewoners kunnen genieten wat er allemaal groeit en bloeit in de tuin.

En pluk gerust!

PS: Houden jullie net als wij met de bewoners ook zo van het buitenleven?! Bekijk dan zeker de website: famflowerfarm.nl. Vanaf 1 juli zijn de voorjaarsbollen te bestellen en vanaf 1 januari weer de dahliaknollen.

Gift voor pluktuin op Moriahoeve