Iedereen die een gezellige, zinvolle daginvulling wil, is hier aan het juiste adres. Moriahoeve is een plaats waar iedereen van harte welkom is!

Er wordt geleefd vanuit de christelijke identiteit, die tot uiting komt in de houding van de medewerkers. Zo wordt er ook gebeden en uit de Bijbel gelezen aan tafel, samen bekende liederen gezongen. En aan tafel ontstaan naar aanleiding van wat er gelezen en gebeden wordt, de mooiste gesprekken, waar respect en herkenning in naar voren komen.

De medewerkers van de Dagactiviteiten zijn allen opgeleid om u aandacht te geven, u een fijne dag te laten beleven. Zij hebben een opleiding tot Activiteitenbegeleider of SPW4.

Samen maken ze voor u een ondersteuningsovereenkomst, waarin staat bij welke activiteiten u ondersteuning zou willen. Dat evalueren we 2 x per jaar met u en met uw eerste contactpersoon.

Als u een indicatie heeft van de WMO, dan heeft u contact gehad met het Sociaal Team uit uw eigen plaatselijke gemeente. De deelname aan de Dagactiviteiten wordt dan vergoed. Moriahoeve kan dit declareren bij de gemeente. Ook vervoer kan hierin meegenomen worden. U ontvangt wel een factuur voor eigen bijdrage van het CAK. Dit is inkomensafhankelijk. Soms is het financieel aantrekkelijker om de deelname aan Dagactiviteiten zelf te betalen, dan betaalt u € 50 per dagdeel (incl. vervoer).